SVE JE SNIMLJENO / Ušao s dresom Barcelone na tribinu s navijačima Reala i pokajao se: Reakcija je bila brza i bolna
BROJNE KRITIKE / Zvijezda Reala ukazala na još jedan problem klupskog SP-a: 'To je teško, mora se nešto poduzeti'
OTKRIO SVOJU STRANU / Javio se igrač kojeg je Rudiger optužio za rasizam: 'Rekao sam mu samo ovo, za to ne postoji kazna'
sve zbog rüdigera / Ovakav potez suca još nikada niste vidjeli: Evo zašto je prekrižio ruke ispred prsa
NITKO KAO ON / Luka bacio stadion u trans! Otkrivena velika tajna 'Modrićmanije' u SAD-u; 'Kad se to dogodi, navijači polude'
LUKA HIT U AMERICI / Ludnica u SAD-u: Real s igračem manje slavio, Modrićev ulazak digao publiku na noge!
Španjolci zaluđeni / Hrvatski kapetan ne staje: Španjolci mu tepaju 'Ironman', Hard Rock mu skandira ime!
HIT NA INTERNETU / Modrić nasmijao sve svojim potezom: Pogledajte što je napravio Koulibalyju iza leđa
IZOLIRAN OD OSTATKA MOMČADI / Real se javio oko stanja Kyliana Mbappéa nakon što je jučer završio u bolnici
LUKA, VIDIŠ LI OVO? / Sasuli drvlje i kamenje po Xabiju Alonsu, prekinuo je tradiciju Real Madrida: 'Poštuj to ili odlazi'
SVJETSKO KLUPSKO PRVENSTVO / Kaos u zadnjim minutama: Valverde promašio penal, Modrić stigao prekasno da spasi Real
put do zvijezda / Bellingham mlađi ne želi živjeti u sjeni slavnog brata: Evo kako ga je odlučio 'prekrižiti'
Posljednji ples / Real još jednom odaje počast Luki Modriću: Poseban dres kao zahvala za 13 veličanstvenih godina
SPREMAN POMOĆI / Dok broji zadnje dane u Realu, Modrić se porukom obratio Xabiju Alonsu: 'To je moja filozofija'
PRIPREME U PUNOM POGONU / Alonso pokazao da 'nema labavo' u Realu: Modrić otkrio Bellinghamu što ga čeka
LUKA ETERNO / Oproštaj za pamćenje: Modrića dočekao ogromni transparent zahvale u Realovu trening kampu
ozljede su prošlost / Modrić se 'izvukao'? Real uvodi paklene treninge u eri Xabija Alonsa: Ključ su dva nova čovjeka
pobjeda se čula do pireneja / Španjolski mediji oduševljeni Modrićem pa opleli po Realu: 'On ga ne može zamijeniti...'
NEUGODNO / Turci se sprdaju s Džekom zbog njegovog mogućeg transfera: 'Kada sam to vidio, mislio sam da će igrati humanitarnu utakmicu'
VELIKANI STOJE U REDU / Real Madrid i PSG u 'ratu' za transfer argentinskog wunderkinda (17), jedna stvar je ključna